Menu

Theorie lessen

De paniek slaat vaak al toe zodra er wordt gesproken over het theorie examen voor auto, scooter of vrachtwagen. Heb jij moeite met leren? Of ben je al één of meerdere keren gezakt voor je theorie examen? Geen paniek! Wij kunnen je helpen. Wij geven al jarenlang theorielessen met fantastisch resultaat: heel veel geslaagde! 

Een gecertificeerde docent geeft jou samen met nog wat andere les. Dit zijn maximaal 15 studenten tegelijk. Zo is er voldoende aandacht voor iedereen. 

Tijdens onze theorielessen gaan we aan de slag met de theorie, verschillende situaties die op de weg kunnen voorkomen en geven we je tips om je examen zo goed mogelijk te maken. 

We gaan gezamenlijk aan de slag met oefenopdrachten en we eindigen met een oefenexamen. Dit is te vergelijken met een echt theorie examen zoals die op het CBR is. Na het maken van de toets heb je een realistisch beeld van hoe je ervoor staat. Aan jou de keuze of je thuis nog gaat oefenen als dat nodig is of dat je toch liever nog een lesje bij ons komt volgen. 

Kortom, met onze lessen ga je maximaal voorbereid het examen in!