Menu

Geslaagd voor je rijbewijs? Koop hier veilig een Occasion!

Ben je bezig met het halen van je rijbewijs? Of heb je inmiddels net je rijbewijs gehaald, gefeliciteerd!! Mag je voorlopig even in de auto van je ouders rijden als je er één nodig hebt of heb je al genoeg gespaard om een leuke auto voor jezelf te gaan kopen? Als dat laatste het geval is dan moet je zeker even kijken in de webshop van Bynco. Een occasion kopen doe je namelijk eenvoudig, snel maar zeker heel veilig en vertrouwd via Bynco. Bynco is een online autodealer van alleen maar technisch zeer goede tweedehands auto’s. Zij hebben geen showroom en ook geen verkopers, daardoor is de prijs van deze tweedehands auto’s heel gunstig. Maar waar moet je dan je auto gaan bekijken, uitproberen, kopen en ophalen zal je jezelf nu afvragen?

Je occasion bekijken en kopen doe je geheel online

Via de webshop van Bynco, kun je alle auto’s die te koop staan bekijken. De zeer uitgebreide omschrijving en de duidelijke foto’s zorgen ervoor dat je precies weet hoe de auto eruit ziet en onderhouden is. Als je met de handige zoekfuncties die in de website verwerkt zijn jouw perfecte tweedehands auto gevonden hebt, klik je op bestellen. Vervolgens vul je wat gegevens in. De medewerker van Bynco neemt contact met je op om je nieuwe occasion bij jou te komen bezorgen. Want Bynco bezorgd namelijk door heel Nederland. De bezorger controleert zodat de auto bij je voor de deur staat samen met jou de staat en regelt de overschrijving. Het enige dat jij moet doen is een autoverzekering regelen.

Hoe kun je jouw gekozen occasion uitproberen en hoe zit het met de garantie?

Op het moment dat de bezorger van jouw nieuwe occasion wegrijdt gaat jouw proefrit in. Je kunt namelijk twee weken lang jouw nieuwe aankoop uitproberen. Rijdt er mee over drempels, op de snelweg en kijk of dit de auto is waarnaar jij op zoek was. Heb je een vergissing gemaakt, vind je de kleur niet mooi, rijdt de auto niet lekker of heb je te weinig ruimte voor al je bagage? Geen probleem, dan kun je de auto kosteloos retourneren in de eerste twee weken. Je krijgt het gehele aankoopbedrag teruggestort op je rekening. Besluit je de occasion te houden? Dan krijg je bij Bynco 180 dagen garantie op je aankoop. Een occasion kopen doe je dus veilig, snel en goedkoop op Bynco.com.